London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ведминская Анна Валериевна, Учитель английского языка, МБУ СОШ 58, г. Тольятти.

Скачать презентацию на тему: "London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ведминская Анна Валериевна, Учитель английского языка, МБУ СОШ 58, г. Тольятти." с количеством слайдов в размере 16 страниц. У нас вы найдете презентацию на любую тему и для каждого класса школьной программы. Мы уверены, что наши слайды помогут найти вам свою аудиторию. Весь материал предоставлен бесплатно, в знак благодарности мы просим Вас поделиться ссылками в социальных сетях и по возможности добавьте наш сайт MirPpt.ru в закладки.

Нажмите для просмотра
London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ведминская Анна Валериевна, Учитель английского языка, МБУ СОШ  58, г. Тольятти.

1: London Quiz How much do you know about London? Try this quiz and find out. Ведминская Анна Валериевна, Учитель английского языка, МБУ СОШ 58, г. Тольятти.

2: 1. Who gave London its first name? A) the Egyptians B) the Greeks C) the Romans

3: 2. Which river runs through London? A) the Thames B) the Severn C) the Seine

4: 3. Who said When a man is tired of London, he is tired of life?

5: 4. Who founded the Tower of London? A) Charles I B) William I C) Henry VIII

6: 5. How much of London did the Great Fire of London destroy in 1666? A) a quarter of London B) three quarters of London C) the whole city

7: 6. Which is the oldest part of London? A) Westminster B) the City C) the West End

8: 7. Who designed St Pauls Cathedral? A) Christopher Wren B) Benjamin Hall C) Francis Drake

9: 8. Where are the British kings and kings crowned? a) St Pauls Cathedral b) Westminster Abbey c) the House of Lords

10: 9. Which birds, according to legend, protect the Tower of London? A) pigeons B) ravens C) swans

11: 10. Which is the most famous shopping street in London? A) Oxford Street B) Downing Street C) Baker Street

12: 11. What is a double-decker? A) a bus B) a lorry C) a ship

13: 12. Where can you make a speech in Hyde Park? A) Poets Corner B) Speakers Corner C) Revolutionary Corner

14: 13. What is the Globe in London? A) the largest department store in Europe B) Cockney rhyming slang for hope C) a Shakespearean theatre

15: Check your answers. 1. C 2. A 3. C 4. B 5. B 6. B 7. A 8. B 9. B 10. A 11. A 12. B 13. C

16: Список литературы журнал: Speak Out – 62005 http://www. infozoom. ru/2008/10/02/10-populyarnyx-dostoprimechatelnostej-londona. html http://ru. picscdn. com/domain/mediasosial. com/ http://im2-tub-ru. yandex. net/i?id235654571-05-72 http://im7-tub-ru. yandex. net/i?id258937865-13-72 http://im2-tub-ru. yandex. net/i?id209415608-03-72 http://im8-tub-ru. yandex. net/i?id79411503-31-72 http://www. travelstay. com/regions/OxfordStreetHotelList. htm http://www. london-traveltips. com/downing-street. htm http://kuroshitsujirol. ucoz. com/forum/16-50-1 http://www. velvet. by/blog/stasa/2012-01-12/simvoly-stran http://im8-tub-ru. yandex. net/i?id429403659-40-72 http://im7-tub-ru. yandex. net/i?id448306552-53-72 http://im7-tub-ru. yandex. net/i?id292157573-02-72 http://im7-tub-ru. yandex. net/i?id338848596-34-72

Скачать презентацию


MirPpt.ru